ArtiștiABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


 


Flavia Stoica

Flavia Stoica s-a nascut la Targoviste, in zodia Scorpionului. La numai 16 ani a inceput sa cante, urmand cursurile Scolii Populare de Arta - clasa profesor Constanta Campeanu.

A urmat cursurile Liceului de Muzica `Dinu Lipatti` din Bucuresti, studiind in particular cu reputatii profesori Camelia Dascalescu si George Grigoriu. Succesele au inceput sa apara odata cu premiile obtinute la numeroase festivaluri de muzica usoara, printre care : `Cand castanii infloresc` - 1993, `Aurelian Andreescu` - 1994 sau `Mihaela Runceanu` - 1994.

O perioada, Flavia a hotarat sa stea departe de muzica si s-a refugiat in lumea poeziei. Astfel, in anul 2004 i-a aparut primul volum de poezii intitulat `Poem pentru tine`, inchinat memoriei mamei sale , dupa care a lansat cel de-al doilea volum de poezie - `Suflet pereche`, ambele fiind tiparite la Targoviste.

Marcata mereu de dragostea pentru muzica si poezie, Flavia a inceput in acest an colaborarea cu Ovidiu Komornyik pentru realizarea primului sau album intitulat `Cu tine in gand`.

Datorita succesului pe care l-a obtinut prin difuzarea pieselor la posturile de radio din Italia, Casa de Productie OVO MUSIC a preluat acest proiect si a hotarat sa il lanseze oficial pe piata muzicala romaneasca. Albumul contine sase melodii in prima auditie, interpretate in limbile romana si italiana.

Melodiile sunt compuse de Ovidiu Komornyik , iar textele semnate de interpreta. `Cu tine in gand` beneficiaza si de un videoclip realizat in Romania, regia fiind semnata de Lucian Nuta, operator fiind Florin Tolas.

Lucrarile de arta prezente in povestea videoclipului sunt semnate de artistul plastic Sava Stoianov. Extrem de sensibila, atat in cantec, cat si in vers, artista este insotita mereu de Dumnezeu si de umbra ocrotitoare a mamei sale :

` Un inger,
de undeva de sus,
a venit si mi-a spus ca
tu esti bine in Paradis
si mi-a transmis
acest mesaj nescris:
Eu te iubesc, fetita mea,
Si toata viata ta
Sa stii ca nu te parasesc,
Intotdeauna am sa te insotesc.` (Flavia Stoica)

`Convingerea mea este ca acolo unde exista Dumnezeu totul este posibil. Rugaciunile mamei mele, aflata acum in Paradis, mi-au adus pe aleea vietii sufletul meu pereche si familia numita Ovo Music, ce m-au incurajat si sustinut in implinirea unui vis demult abandonat.

Cu dragoste privesc spre cer, de unde stiu ca inima care nu a incetat nici o clipa sa bata, imi surade implinita. Si nu mai pot decat sa spun: Nimic fara Dumnezeu`, a scris Flavia Stoica pe coperta albumului lansat zilele trecute la City Mall din Bucuresti. Un eveniment la care a tinut sa fie prezenta si Angela Similea. (Oana Georgescu)