Termeni si Condiții
 
Termeni & Conditii
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.ovomusic.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.Ovo Music isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator al site-ului ovomusic.ro.Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu site-ul ovomusic.ro sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile clientului la inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Informatiile personale vor fi folosite numai în scopul declarat al site-ului ovomusic.ro. Datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ovo Music se obliga sa nu faca publice sau sa vinda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor.

Inregistrarea ca utilizator, parola si comportamentul

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului ovomusic.ro nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC OVO MUSIC SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei OVO MUSIC SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Ca utilizator al site-ului ovomusic.ro sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Concursuri si promotii

OVO MUSIC stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza in cadrul site-ului. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului ovomusic.ro. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii site-ului ovomusic.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original exceptand tipla de ambalare a compact discului, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport respectiv curierul rapid Nemo Express cu care s-a facut expedierea. Ovo Music va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Conflicte si dispute
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul ovomusic.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:
OVO MUSIC NU OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Termeni de livrare

Livrarea se face in 3 zile lucratoare prin Nemo Express (curier rapid) si costa 11 ron transportul. Pentru livrarile cu plata ramburs se va mai achita o taxa de 11 ron. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni. (daca doriti ca livrarea sa se faca sambata va rugam sa ne comunicati).
Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciului curierului rapid Nemo Express sau in cazul in care adresa de livrare nu este in aria de acoperire a curierului, cu ajutorul Postei Romane. In functie de adresa de livrare se stabileste automat modalitatea de livrare: curier rapid (coletul ajunge in 2-3 zile lucratoare) sau serviciile de posta (coletul va ajunge intre 5-7 zile lucratoare).

Prin "Posta romana" ca metoda de expedire, coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 5-7 zile lucratoare. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti pentru a plati si ridica comanda efectuata. Aceasta metoda de livrare este una secundara nefiind folosita decat in cazul in care adresa de livrare nu este in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid Nemo Express.
Pentru Ovo Music toti clientii sunt speciali, si de aceea daca va hotarati sa faceti o comanda semnificativa trebuie sa stiti ca suntem foarte flexibili, pentru ca astfel dumneavoastra sa beneficiati de cea mai avantajoasa oferta!

Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne la contactati la telefon 0735.66.77.77, 021.243.11.87 sau pe email lucian.nutza@ovomusic.ro; office@ovomusic.ro