Politica de Confidențialitate
[Înapoi] 

SC OVO MUSIC SRL este operator de date cu caracter personal inscris la ANSPDCP cu numarul ..........

Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavostra asupra Termenilor & Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate.

OVO MUSIC SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.ovomusic.ro se angajează să respecte caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate.

OVO MUSIC iși rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.ovomusic.ro, precum si Politica de confidențialitate și Termenii & Conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.
De aceea, vă rugăm să vizitați periodic Termenii & Condițiile pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat să le respectați.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.



Definitii

date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.



Colectarea de date cu caracter personal


OVO MUSIC poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Folosim datele cu caracter personal colectate pentru a face plata online, a va livra comenzile, informatii despre produsele noastre si buletine de stiri.

OVO MUSIC colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.
OVO MUSIC poate folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal.. In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email.

Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact", iar OVO MUSIC le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.


OVO MUSIC poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
(a) conformarea la rigorile legii;
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale OVO MUSIC si ale site-ului sau web, sau
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

OVO MUSIC nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime OVO MUSIC poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in scopul realizarii de analize/rapoarte/informari, in scopul publicarii, promovarii, ofertarii produselor si serviciilor oferite.

Securitatea datelor colectate

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online. OVO MUSIC.ro si furnizorul de servicii plati online garanteaza securitatea sistemelor sale informatice si implicit securitatea datelor introduse de dumneavostra pentru completarea comenzii.

In cazul platilor prin card bancar, prin sistemul 3D Secure aplicat de catre furnizorul de servicii plati online pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele partenerilor nostri, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Cititi “Verified by Visa" si "SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure. Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital emis o companie Verisign.

Serverele pe care Site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului OVO MUSIC, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de OVO MUSIC.
Pentru continutul acestor site-uri sau eventualele plangeri indreptate catre acestea, OVO MUSIC nu isi asuma nici o responsabilitate.


Minori

OVO MUSIC nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Furnizorul de servicii de plata online poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.
Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.


Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre OVO MUSIC si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la email office@gbcexim.com.


Termeni si Conditii de Utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site. Legislatie Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediile OVO MUSIC SRL.
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul OVO MUSIC SRL.


Drepturi de autor (Copyright)

OVO MUSIC detine drepturi de autor pentru orice design, text, aranjare cat si alte elemente legate de continut. Utilizarea acestor elemente fara acordul prealabil al OVO MUSIC este interzisa.


Marci Inregistrate

OVO MUSIC este marca inregistrata aflata sub licenta OVO MUSIC SRL. Orice alta marca, produs sau nume de companie/logo folosite in acest site se afla sub licenta respectivilor proprietari.
OVO MUSIC nu ofera libertatea utilizarii nici unei astfel de marci inregistrate in vederea prejudecierii proprietarilor lor.